Sommerfest

Kald sol og varme frem med gospel til jeres sommerarrangement

Til sommerfesten med virksomheden er gospel en oplagt mulighed for at styrke sammenholdet og identitetsfølelsen blandt jeres kolleger. Med gospel vil I sammen opleve et underholdende og overraskende indslag, der ryster medarbejderne sammen og skaber sammenhold og glæde til jeres årlige sommerfest eller sommerudflugt med virksomheden.

Ledet af Lucas Tuan, som er professionel gospelinstruktør, bliver sommerfesten og medarbejderne på kort mærket af den livsglade stemning fra jeres sammensatte gospelkor, der synger side om side, og som spreder varme og velvære.

Få del i den forfriskende oplevelse og syng gospel sammen med kollegerne til sommerfesten, der styrker identitetsfølelsen. Med gospel til sommerfesten og med Lucas som instruktør er I garanteret en hyggelig dag med vægt på det sociale sammenhold blandt medarbejderne.

Til sommerfesten kan I f.eks. bruge gospel i forbindelse med opvarmning og dermed til at frembringe en festlig sommerstemning fra starten, eller det kan benyttes som et sjovt og livligt indslag i løbet af arrangementet, f.eks. mellem retterne eller efter middagen. Der er et hav af muligheder, så tøv ikke med at kontakte Lucas for vejledning i forbindelse med gospel til sommerfester.

Kontakt mig på booking-formularen eller info@guco.dk og angiv tid, sted, ønsker osv., så vender jeg tilbage med svar hurtigst muligt.

Læs mere om Lucas Tuan >.