Referencer

Det siger kunderne…

Lucas var en KÆMPE succes ved vores arrangement i fredags!!! Han satte virkelig gang i festen, og folk var meget begejstrede! Roserne vælter ind fra mange deltagere her til morgen, så det var bare super!! 🙂 🙂
Jeg tror, Lucas kom af med mange visitkort, så mon ikke han dukker op hos flere arrangementer i fremtiden, hos mange af deltagerne! 🙂
Venlig hilsen Claus Larsen – General Manager, MTA Aps

Lucas gjorde det helt fantastisk. Der var fuld valuta for alle pengene. Kæmpe succes. Lucas forstod i den grad at finde bølgelængde/tråden/stemningen så det blev en helt fantastisk oplevelse som ramte lige der hvor det skulle.
Vi gik alle opløftede fra seancen og videre til fest. Lucas kan klart anbefales.
Christian Overgaard Nielsen – Uglegårdsskolen, Solrød Strand

Det var fantastisk godt med Lucas Tuan. Han var velforberedt og vildt levende og engageret – en helt igennem god oplevelse, som alle var glade for.
Med venlig hilsen Liselotte Astrup – Chef for It-udvikling, Christiansborg

Tusind tak for i går – alle var meget begejstrede, og I (Lucas Tuan & Jakob Gunnertoft) var super gode 🙂
Jeg tror, at jeg vil skifte mit klassiske kor ud med gospel!
Mvh. Hanne Fuglsang – Arla

En kæmpe stor fornøjelse af at se jer begge (Lucas & Jakob) i går og sikke en energi og positiv karma Lucas kom med, virkelig dygtig til at få alle mand med ombord, fremragende pædagogiske evner – dagen blev kickstartet på den mest fantastiske måde og vores forventninger er blevet indfriet til stort UG – kan kun stærkt anbefale jer til alle.
Tina Bendsen Malmberg – DONG Energi A/S

Kære Gospelmusik og kære Lucas, endnu engang har I leveret varen til et af mine arrangementer. Denne gang var det så min datters konfirmation, og Lucas levede sig i den grad ind i rollen som underholder til et publikum som var meget diversificeret fra ung til gammel, familie og venner. Alle kom op af stolen, alle kom ud på gulvet, blev aktiveret og levede sig ind i musikken med høje stemmer og med store fagter med armene. Lucas giver en indlevelse som er unik, og så synger han jo fantastisk. Tak for det.
Mange hilsner Jan Skovsby – Nordea

Tak for et super arrangement!! Lucas Tuan var super god, og vi hyggede os totalt. FEDT! Jeg kan kun anbefale Lucas til andre, der ønsker at skabe noget glæde/teambuilding.
Med venlig hilsen Kim Behnfeld Jensen – SuperBrugsen Rudkøbing

Lucas var hamrende god!
Mange hilsner fra Preben Engelbrekt, Direktør – Børn, Unge & Sorg

Det gik helt fantastisk. Lucas Tuan gav os alle  ca. 55 ansatte en helt uforglemmelig aften på Bautahøj. Lucas er en utrolig sympatisk ung mand med store pædagogiske evner. De 55 personer, der deltog, var fra 3 forskellige enheder, som ikke kender hinanden særligt godt, men Lucas Tuan formåede at få os rystet sammen og synge med en entusiasme og livsglæde, som ikke tidligere er set i vores afdeling. Faktisk forledes jeg til at sige, at hvad en højt uddannet erhvervskonsulent ikke formåede – nemlig at samle vores uhomogene gruppe til én stor gruppe – ja, det formåede Lucas på 1 time. De efterfølgende evalueringer gav Lucas Tuan topscorer – alle var begejstrede for valget af underholdning til denne aften. Derudover var Lucas Tuan en yderst beskeden og behagelig person at være sammen med. Vi kan således derfor kun give Lucas Tuan vores allerbedste anbefalinger. Vi håber, at der vil være stemning for at bruge Lucas Tuan ved en senere lejlighed, nu hvor han har lært os at synge gospel af hjertet.
Venlige hilsener Hanne Tulinius – Bispebjerg University Hospital

Lucas gjorde det fremragende – enorm positiv energi, god humor og store pædagogiske evner.
Med venlig hilsen Henrik Ravn – Gavekortet.dk

Lucas Tuan gjorde det fantastisk godt og fik alle vore gæster til at synge med, så det blev en uforglemmelig oplevelse.
Bedste hilsner Hanne Skovgaard – Risskov

Jeg vil gerne rose hele processen fra første kontakt (til  Gospelmusik.dk), hvor vi skulle finde den rigtige instruktør til, hvor Lucas ringer, og vi aftaler, hvad vi ønsker, og ikke mindst selve afviklingen af eventen. Tak for en fed oplevelse!
Venlig hilsen Jesper Lauritsen – Nordea, Viby J

Det gik fantastisk. Lucas er bare dygtig til at få skabt en rigtig god stemning og få alle med i legen. Så tusind tak til Lucas for at være med til at gøre min 40 års fødselsdag uforglemmelig.
Hilsen Mads Wolff, Gørløse.