Gospel

Teambuilding med gospel

Mit navn er Lucas Tuan. Jeg er professionel sanger, og så underviser jeg i gospel som teambuilding og kick-off for firmaer og virksomheder. Gospelmusikken og sangen kan på ganske kort tid ryste os sammen og give os energi og livsglæde. Det er den glæde og energi, jeg brænder for at dele med dig og din arbejdsplads.

Gospel TeambuildingJeg har stor erfaring som underviser og har lavet flere hundrede gospel workshops, teambuilding sessions og koncerter i både ind og udland. Her på siden kan du læse om nogle af de forskellige koncepter, som jeg tilbyder. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et arrangement, er du meget velkommen til at kontakte mig via bookingformularen eller på tlf. 6910 3350 / info@guco.dk.

Vi ses, Lucas Tuan

Gospel teambuilding
– for små og store firmaer

Gospel teambuilding – type 1:
Arrangementer hvor der er under 60-70 personer, underviser jeg alene og medbringer klaver og sanganlæg.

Gospel teambuilding – type 2:
Ved firmaarrangementer med mere end 70 deltagere tilrådes det, at jeg har en pianist med.

Gospel teambuilding – type 3:
Ved ekstra stort deltagerantal kan der udover pianist suppleres med band og evt. gæstesolister. Og workshoppen kan afsluttes med en værkstedskoncert eller lydoptagelse.

Workshop & koncert

Det er muligt at kombinere workshoppen med koncert, således at man f.eks har teambuilding om eftermiddagen og afslutter med koncert under firmafesten/middagen om aftenen og optræder med det, vi har lært. Eller jeg optræder efter middagen med band og f.eks.  en kendt gæstesolist.

Mulighederne er mange, og jeg hjælper jer gerne med at sammensætte et program, som passer til netop jeres firma arrangement. Jeg kan garantere et arrangement med energi, smittende livsglæde, latter og sved på overlæben. For yderligere info og booking af gospel teambuilding og firma workshop kontakt tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk.

Beskrivelse af et gospel teambuilding arrangement

Længden på et gospel teambuilding arrangement kan variere en lille smule i forhold til omstændigheder og kontekst, men generelt anbefaler jeg max 1 ¼ time, da der er fuld skrue på fra start til slut. Det er en god ide at vælge et lokale, hvor der er god plads specielt til de lidt større arrangementer.

Et gospel teambuilding arrangement indeholder typisk opvarmning af instrumentet, som i dette tilfælde er kroppen. Her bliver deltagerne rystet sammen, og vi laver forskellige fysiske øvelser.

Derefter guides igennem enstemmige og flerstemmige gospel-sange, og jeg fortæller en smule om gospel-musikkens historie, og om hvordan energien i musikken kan bruges på arbejdet. Jeg kan garantere et arrangement med energi, smittende livsglæde, latter og sved på overlæben.

For yderligere info og booking af firma gospel workshop og teambuilding kontakt tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk.

Læs mere om gospel teambuilding >.